Quick Assist

Ondersteuning krijgen

  1. Selecteer Start  > Accessoires Quick Assist (of selecteer de Startknop  , typ Quick Assist in het zoekvak en selecteer de app in de resultaten). 
  2. Voer in het vak Code van de assistent de zescijferige code in die je hebt gekregen en Scherm delen.
  3. Wacht op je helper en selecteer Toestaan in het venster dat wordt weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op...