E-mail instellen op Outlook voor Mac

Snel een nieuw account toevoegen

De meeste e-mailaccounts, waaronder Office 365-, Exchange Server-, Outlook.com-, Hotmail.com-, Live.com- en Google-accounts, kunnen eenvoudig worden ingesteld.

1. Selecteer Outlook > Voorkeuren > Account.
  2. Klik op het plusteken (+) > Nieuw account.
  3. Typ uw e-mailadres > Doorgaan.

In het eerste scherm dat u ziet, wordt u gevraagd uw e-mailadres in te voeren

4. Typ uw wachtwoord > Account toevoegen. (Het scherm kan er anders uitzien dan dit, afhankelijk van het account dat u toevoegt.)

Het wachtwoord invoeren voor uw outlook.com-account

5. Selecteer Gereed om aan de slag te gaan met Outlook 2016 voor Mac.
  6. Bevestiging wanneer een e-mailaccount is toegevoegd