E-mail instellen op Outlook voor Android

Outlook voor Android voor de eerste keer instellen

greyline

Opmerking: Als u een werkaccount hebt waarvoor de Intune-bedrijfs portal-app vereist is, installeer deze dan vanuit de Google Play Store voordat u Outlook voor Android instelt. Het is mogelijk dat uw IT-beheerder vereist dat u uw Android-apparaat inschrijft voor Intune.

Installeer de Outlook voor Android-app vanuit de Google Play Store en open deze.

Tik op Aan de slag als dit uw eerste keer is.

Om een ander e-mailaccount toe te voegen, opent u het menu De knop Meer > Instellingen Instellingen > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen. Ga vervolgens naar stap 4 onder Een ander e-mailaccount instellen .

Stap 2
greyline
Outlook kan uw Google-accounts detecteren. Om ze toe te voegen aan Outlook voor Android, tikt u op het Google Connect Account en vervolgens op OK om het te bevestigen. Tik op Toestaan om Outlook toegang te geven tot uw contactpersonen.

Outlook voor Android vindt uw Gmail-account mogelijk automatisch. Tik op OK om Outlook toegang tot uw accounts te geven.Als u deze accounts niet wilt toevoegen, tikt u op Overslaan en gaat u naar stap 4 onder Stel hieronder een ander e-mailaccount in.

Stap 3
greyline
Selecteer de accounts die u wilt toevoegen en tik op Account toevoegen. U wordt mogelijk gevraagd om zich aan te melden.

Tik op Account toevoegen om uw Gmail-account toe te voegen aan de appTik op Toestaan om offline toegang en andere vragen te bevestigen.

Tik op Toestaan om Outlook offlinetoegang te geven.Als u een ander e-mailaccount wilt toevoegen, tikt u op Doorgaan en gaat u naar stap 4, of tik op Overslaan.

Een e-mailaccount instellen

Een voltooid voorbeeldmigratiebestand.
greyline
Typ uw volledige e-mailadres en tik op Doorgaan.

Opmerking: Als u wordt gevraagd om uw provider te kiezen, moet u Exchange handmatig instellen of Een IMAP- of POP-account instellen.

Voer uw e-mailadres in.

Stap 5
greyline
Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden of Volgende.

Opmerking: Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider.

Voer het wachtwoord voor uw e-mailaccount in.

Stap 6
greyline
Verifieer uw identiteit als meervoudige verificatie is ingeschakeld. Raadpleeg Overzicht van beveiligingsinformatie voor meer informatie.

Controleer uw sms-berichten en voer de code van zes cijfers in.