E-mail instellen op Mail voor iOS

Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > schuif omlaag en tik op Accounts en wachtwoorden > Account toevoegen.

Opmerking: Als u iOS 10 gebruikt, gaat u naar E-mail > Accounts >Nieuwe account.

Apparaatinstellingen > Accounts en wachtwoorden

Tik op Nieuwe account

Stap 2
greyline
Selecteer Exchange.

Exchange kiezen

Stap 3
greyline
Voer het e-mailadres van Office 365, Exchange of Outlook.com en een beschrijving van uw account in. Tik op Volgende.

Aanmelden bij Exchange

Tik op Aanmelden.

Tik op aanmelden als u Office 365 gebruikt of tik op Handmatig configureren als u beschikt over de serverinstellingen van uw organisatie.

Opmerking: Tik op Handmatig configureren als u serverinstellingen wilt invoeren.

Stap 4
greyline
Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount. Tik op Aanmelden of Volgende.

Voer het wachtwoord van uw werk- of schoolaccount van Office 365 in.

Stap 5
greyline
Het is mogelijk dat om bepaalde machtigingen wordt gevraagd. Tik op Akkoord.

Tik op Toestaan als u wordt gevraagd om toestemming te geven.

Stap 6
greyline
Kies de services die u wilt synchroniseren met uw iOS-apparaat en tik op Opslaan. Dat is alles.

Synchronisatie-instellingen van account