E-mail instellen op de Samsung e-mail app voor Android

Open de e-mail-app van Samsung en tik op Account toevoegen als dit de eerste keer is.

Of ga in de app naar Instellingen > Account toevoegen.

Instellingen > Account toevoegen

greyline
Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Tik op Aanmelden.

Opmerking: Als uw provider wordt gedetecteerd, kunt u worden doorgestuurd naar een ander aanmeldingsscherm.

E-mailadres en wachtwoord

greyline
Als u wordt gevraagd om een accounttype te selecteren, kiest u Microsoft Exchange ActiveSync om uw contactpersonen en agenda’s te synchroniseren.

Microsoft Exchange ActiveSync selecteren

greyline
Tik op Ja of OK om de instellingen en machtigingen te bevestigen. Wat u ziet, is afhankelijk van het type account dat u wilt instellen.

Tik op Ja als u machtigingen wilt accepteren

greyline Als u verificatie in twee stappen hebt ingeschakeld, wordt uw identiteit met de gekozen methode geverifieerd.

Het synchroniseren van e-mail, agenda, contactpersonen en taken kan enkele minuten duren.

greyline
Als u een e-mail ziet met de tekst Actie vereist voor synchronisatie, opent u deze en tikt u op Gebruik een andere e-mail-app. Sla deze stap over als u dit bericht niet ziet.

De e-mail met de melding 'Actie vereist' openen Klik op de koppeling om de synchronisatie in te schakelen