Waarom een internetverbinding bij Intero ICT?

Flexibel

Wij leveren alle soorten internetverbindingen, óók is het mogelijk om 2 verbindingen te nemen en zo te zorgen voor een redundante internetverbinding.

Kwaliteit

Onze internetlijnen zijn van hoogstaande kwaliteit en wij gebruiken hierbij routers van het merk DrayTek. Hierop kunnen wij alles instellen dat gewenst is, bijvoorbeeld een VPN verbinding om veilig thuis te kunnen werken.

Maatwerk

Gezien er op iedere locatie een andere type lijn beschikbaar is leveren wij internetlijnen op aanvraag en krijg je een offerte op maat.

Internetverbindingen

DSL

DSL is vrijwel overal beschikbaar en is relatief goedkoop. De maximaal haalbare snelheid is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

Kabel (Coax)

Kabelinternet is op veel locaties beschikbaar en is vaak sneller dan een DSL verbinding.

Glasvezel

Glasvezel is de superieure verbinding als het gaat om snelheid en stabiliteit. Het grootste voordeel is dat de upload en download snelheid hetzelfde zijn en dit komt ten goede van de online back-up.

4G

Indien op jouw locatie niets beschikbaar is of and 2de verbinding voor redundantie is het mogelijk om een 4G router en abonnement te nemen. Zo heb je internet via het mobiele telefonie netwerk.

Wij leggen ook draadloze wifi netwerken aan!

Ubiquiti UniFi Wifi

Wij gebruiken Ubiquiti UniFi apparatuur voor het leveren van onze wifi netwerken. Deze apparatuur is zeer stabiel en ziet er ook nog een mooi uit. Jouw wifi netwerk wordt op maat gemaakt na inventarisatie op locatie.

Functionaliteiten

  • Meerdere SSID’s (namen/wachtwoorden)
  • Bandbreedte limiet
  • Tijdslimiet
  • Professionele landingspagina
  • Remote updates
  • Uitbreidbaar systeem
Internetverbindingen 1