Wat betekend ICT Beheer voor ons?

Systeembeheer

Het installeren, configureren en beheren van servers die deel uitmaken van jouw infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen operationeel zijn en blijven.

Netwerkbeheer

Het configureren en beheren van de internetverbindingen, routers en switches. Zorgen voor veiligheid op het netwerk en gebruik maken van VPN verbindingen voor veilig werken vanuit huis.

Werkplekbeheer

Het installeren, configureren en beheren van werkplekken. Zorgen dat deze communiceren met de servers zoals gewenst en zorgen dat er veilig gewerkt kan worden.

Onderhoud

Periodiek worden jouw systemen gecontroleerd op updates, virussen en security. Daarnaast checken we de beschikbare schijfruimte en de fysieke staat van de hardware.

Apparaatbeheer

Naast het periodieke onderhoud worden jouw systemen ook actief gemonitord. Daarbij worden jouw systemen beheert met patch, software en update management en take control.

Security

Antivirus en een goede back-up zijn belangrijke zaken in iedere organisatie. Wij voorzien alle systemen van de benodigde antivirus en backups zodat de kans op data verlies nihil is.