Wat betekend ICT beheer voor ons?

Systeembeheer

Wij leveren, installeren, configureren en beheren de servers die deel uitmaken van jouw infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen operationeel zijn en blijven.

Netwerkbeheer

Wij leveren, configureren en beheren de internetverbindingen, routers, switches en wifi netwerken die deel uitmaken van jouw infrastructuur. Wij zorgen voor veiligheid op het netwerk en gebruik maken van VPN verbindingen voor veilig werken vanuit huis.

Werkplekbeheer

Wij leveren, installeren, configureren en beheren de werkplekken van jouw organisatie. Wij zorgen dat deze communiceren met de servers zoals gewenst en zorgen dat er veilig gewerkt kan worden.

Onderhoud

Periodiek worden jouw systemen gecontroleerd op updates, virussen en security. Daarnaast checken we de beschikbare schijfruimte en de fysieke staat van de hardware pro-actief.

Apparaatbeheer

Jouw systemen worden pro-actief gemonitord om problemen met de systemen te voorkomen. Daarbij worden belangrijke taken geautomatiseerd zoals Windows Updates.

E-mail Spamfilter

SpamExperts spamfilter is één van de beste producten op dit gebied. Wij voorzien onze klanten altijd van een spamvrije omgeving met onze spamfilters.

Managed Antivirus

Onze managed antivirus wordt volledig voor jouw beheert. We installeren de antivirus software en de rest wordt van afstand beheert. Wij monitoren de status pro-actief.

Managed Backup

Onze managed backup wordt volledig voor jou beheert. We installeren de backup software en de rest wordt van afstand beheert. Ook monitoren wij pro-actief dagelijks of de backup goed draait.

Transparant

Wij hanteren voor onze diensten eerlijke en transparante tarieven. De meeste tarieven zijn te vinden op onze website. Alleen de maatwerk tarieven uiteraard niet.