fbpx

Diensten uitgebreid met Office 365!

Microsoft Partnership

Augustus 2019, Intero ICT wordt officieel Microsoft CSP Partner.

Dat wij officieel Microsoft CSP Partner zijn geworden betekend dat wij clouddiensten direct mogen faciliteren en hier ook de bendigde support op mogen leveren. Denk hierbij aan Office 365 met daarbij SharePoint.

Office 365 via Intero ICT kost evenveel als wanneer het direct bij Microsoft zou worden afgenomen. Het grootste verschil zit hem in de support. In plaats van support van Microsoft kun je bij Intero ICT terecht met jouw vragen.

Daarbij wordt de Office 365 omgeving ingericht naar jouw eisen en wensen. Bij Microsoft dien je dit zelf te doen. (Hiervoor vragen wij wel een kleine setup-fee)

Office 365 is ideaal voor eenmanszaken een MKB’ers die samen willen werken. Het simpelste pakket, Exchange Online, bevat alléén e-mail en agenda’s. Wil je hierbij ook 1TB persoonlijke OneDrive en een gedeelde 10GB SharePoint gebruiken met jouw collega’s ga je voor de Business Essentials. Óók is het mogelijk om de Office programma’s mee in de licenties op te nemen, hiervoor is de Business Premium licentie.

Office 365 schaalt met je bedrijf mee.

Neem contact met ons op en bespreek je wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op...
Powered by